love is a dangerous drug, or is it that keeps us alive?

bokat och klart! på söndag åker jag till smögen i en vecka och kommer bo ca 2 min från vattnet och 3 min från självaste "bryggan" ska bli sjukt gött! det var ju tänkt att vi skulle åkt utomlands men vi skiter i det och åker nästa år istället.

har haft en urdålig uppdatering också.. men jag känner att jag inte orkar skriva här när jag inte har gjort mer än vanligt..


 
saknar dig gumman!


 längtar tillbaka då allt var på topp.

yeah!

ojojoj det va en tag sen nu, men jag har aldeless för mycket roligt att göra istället för att sitta vid datan och bara tråka.

men träffar nog Ellen imorgon för hon ska komma och hämta sitt smink som hon glömde förra veckan :)

hörs imorgon kasnke!-

HOLLAND!

irriterad arg och sjukt besviken! holland skulle vunnit helt klart även fast holland var lite fula ibland.. SKIT SAMMA GJORT ÄR GJORT!... 

en av alla mina 14 kusiner kommer hit på tisdag och då ska vi chilla gärnet och sen på kvällen blir det bio :)
har varit sjukt varmt idag oxå har varit inne mest hela dagen och har mått lite si sådär därför jag har varit hemma..



´

gammal bild får ni smaka på oxå.. orkar inte ta kort längre..?

/E

hola!

hejsan mina kära vänner!

igår drog jag bussen till kusin i lidköping och åkte ut med deras ur goa båt, stannade och åt lite vid några mysiga klippor och bättrade på brännan lite extra. sedan packade hon sin väska och gjorde mig sällskap till skövde där vi träffade lite folk i stan och sen vid 2 tiden gick vi och la oss, under natten blev jag både slagen och nästan ner knuffad av den fulingen.. ska inte dela säng med dig nästa gång iaf. då får du sova på golvet även fast jag har en stooOOOor säg :) och idag kan jag bara säga, seg morgon. ner till stan och en trevlig kväll!









självklart glömde både jag och ellen kameran hemma så det fick bli några kassa mobil bilder.. men dom duger :)

LOVE /E

rubrik?

shit har faktiskt glömt av bloggen nu sen jag kom hem...! menmen när är jag tillbaka iaf. imorgon kommer bästa Ellen hit! ska bli sjukt roligt att träffa henne igen!

orkar inte skriva mer nu ska gå och stada rummet och sen sova tror jag hon kommer tidigt imorgon! bilder kommer imorgon hoppas jag :) PUSS!

snart

snart är det helg och då skulle jag tydligen följa med till stugan......! det suger :(

men idag så har jag varit och hämtat min nya telefon! det är grym ;) haha!


kan nog inte skriva i helgen för min dator är lite konstig så får låta den vara hemma, kan nog klara mig en helg utan den och  bara ta det lugnt :)

men smsa mina små grisar :P!

RSS 2.0