broken

första dagen på lovet är här!
vaknade gasnka tidigt? 8 :O somnade ganska tidigt igår..
helgen har varit toppen och vecka lär nog bli mins lika bra! har inget planerat med det kommer nog hända lite saker ändå :)

just nu sitter jag och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=7Yc5hll0bjs&feature=player_embedded RYSER i hela kropen verkligen, han är bäst!

ne blev kort och bra, nu ska jag gå och hämta mig en kopp kaffe och vakna till lite :)

/E

ihihihih

efter en halv dag hemma och en halv dag hos amanda så sitter jag nu inne på mosters dator igen eftersom att min inte vill funka :( kanske drar mig uppåt i det långa landet nu på lovet iaf! får se om jag får det för lilla mamma ;) haha

aja igår så piercade jag naveln! ;o hot or what? haha just nu gör det faktiskt lite ont, menmen.. det går la över hoppas jag :)

imorgon har vi nationella :O jag kommer faila som vanligt :(

bild på min mage* men dissa tejpsakerna som är runt :)

...

lördag, idag så har dagen bara rullat på, vaknade att ett sms av johan runt 9 sen har jag bara tagit det lungt, tog den långa blåa bilen ner till stan mötte johan snckade med han träffade lite folk. dumpade dom och drog vidare hem till mig. snackade i telefon i en timme elr ngt sen har jag ätit tacos som min kära syster hade gjort :) sen har jag bara degat vid datorn..

och 100 minuter in på söndagen har jag hunnit säga grattis till världens bästa amanda som fyller år idag! sjungt massa låtar med min underbara röst, druckit cola, varit på toa, fixat lite på bloggen, smsat, ringt, snackat på msn med massa roliga typer:), sen sitter jag är och skriver :) hahah! inte illa på ca 100 minuter asso ;)

men ni får ha det så bra! liter nya bilder får ni när jag har orkat ta lite kort, och johan vet jag inte vart han har tagit vägen?

aja en bild på den ny blivna 16 åringen kan ju inte sitta fel :)


http://amandabastiaans.blogg.se/ annars!


SHIET

sitter hos bastiaans och chillar, josse befinner sig i sängen, skulle väcka henne för typ en kvart sen men aa ;) haha



imorgon är jag nog med johan om han kan :D
/E



bild på brudarna!

åt samma håll

Igår var det kalas hos familjen Tiverman! jag säga att det typ sög? haha det va bara kusinens släkt här, (vi firar tsm eftersom vi fyller på samma dag).

idag så blev det vakna av min vovve som ville ut och kissa.. men jag bad ju då min kära syster lite snällt och jag fick sova mågra minuter mer :D
lite senare kom mina kusiner och jag hade tydligen lovat att jag skulle vara barnvakt igår? aja sagt och gjort så blev det både en två och tre timmar som dom var här :) hehe
kvällen får vi se vad den har att erbjuda, kanske drar iväg kanske stannar hemma kanske bara är! vi får se helt enkelt.


tuffingen!



världens sötaste unge?!



ha det bäst!


lalala

sitter hos amanda och chiiiilllaaaar lixom ;D


träna lite senare om jag orkar (A) haha

RSS 2.0