HOLA!

tjoo!! nu är lilla emma tbx på bloggen :) har inte riktigt haft tid att blogga i vecka så nu tar jag och skriver lite.
i veckan har det varit både bra och dåliga saker som har hänt. pallar inte ta det här.. men iaf skolan hela veckan! ganska gött med helg iaf, men klart att jag ska bli sjuk oxå.. känner mig inte riktigt på topp som jag brukar vara.. dels för att vi är hundvakt åt 4 hundar + våran egna hund. så asso 5 fucking störande hundar i vårat HUS :O och sen har jag typ haft ständig huvudvärk, vaknar på nätterna och så. inte bra :( (kan ju dels bero på att jag inte använder mina glasögon så himla flitigt, inte gjort sen jag fick dom opopsss!). ont imagen har jag oxå..
Men nu ska jag komma till saken.. som inte blev så viktig men andå :P jag dansade i torsdags :O ojoj inte likt mig.. men vi hade ju danskväll med skolan. alla skolor i skövde hade ju obligatorisk närvaor så ah jag var ju tvungen.. :P

/E

   

Homehomehome

Hooolaholaaaaaaaaa! Hemma från stockholm nu. Vartit borta i tre dagar, och det har varit hur sick som helst! Vart ute för det mesta, och umgåtts med mina kusiner. Har köpt jacka och ett pat vantar. Vart en Helly Hanes jack. 2500 plus päls. hehe. Men handlade lite sen åkte jag hem idag. Nu sitter jag och dunkar musik. Sen blir det godis med tven framför blicken haha!


/J

...

In my place, in my place
Were lines that I couldn't change
I was lost, oh yeah

I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn't have crossed
I was lost, oh yeah

Yeah, how long must you wait for him?
Yeah, how long must you pay for him?
Yeah, how long must you wait for him?
lalalallalaalala o.s.v sitter och lyssna på coldplay :D

aja idag så har jag varit på stan..
kom hem med
ett linne
en kofta
och 3 t-shirtar :) sitter fint (Y)
(bild kanske kommer imorgon elr ngt)

imorgon blir det skolan och ett engelska prov som kommer gå åt ***
sen efter så hoppas jag på att becca och bastiaans hänkar ner till stan och kollar lite :D


/E

dagens :
chinos- MQ
munkjacka- H&M
linne- gina
t-shirt- ?



sommar ngn? JA TACK!

..

jag kommer inte vara så aktiv på bloggen denna veckan tror jag inte.. händer alldeles för mkt runt om mig just nu.. men jag ber johan skriva lite extra så ni läsare behöver inte gå under jorden för det :)
/E



såg typ ut såhär när jag vaknade och kollade ut genom mitt fönster idag:D


U2

Låtarna är verkligen dom bästa. Även bättre än Håkan hellströms. Lyssan och njuuuuuuuuut!









/J

fuck!

idag har det inte varit mig dag riktigt.. allt har blivit ganska fel? aja det bästa är typ att Johan kommer till lilla skövde på påsklovet :D ganska långt kvar men ändå, nht att se fram emot :)

ska ringa amanda nu och sen får vi se vad som händer :)

/E

Ikväll

Ska iväg nu. Ha lite roligt med några andra. Uppdaterade inte igår för jag va på en show. Konståkning. Catja och Natalie åkte. Dom va väldigt bra. Bäst. hehe. Kmm hem sent. Därför jag inte skrev något. Men ska gå nu. Ni får ha en super kväll!!!


/J

bild bomb?

sitter och lyssnar på Coldplay nu :G asso dom är undebara, lasse oxå.. de finns massa mer men dom toppar min lista en tråkigt och jobbig dag som denna,

jag säger bara en sak! SOMMAR!!

                  <-- det är en ganska gullig bild på johan för något år sedan :)
nu har jag inga mera bilder för idag. kommer kanska några mer om några dagar :) hehe

noobs! /E


...

tjuue! först vill jag säga att jag är duktig och skriver idag även fast denna dagen bara kan dra åt pipsvängen.. allt är helt fel idag inget funkar som jag vill och det bara ÅHHH!! blir såå j***a fucking arg!..

aja igår så var jag hemma hos becca där även amanda var :) hade riktigt roligt, får se om det kanske kommer några bilder om amanda vill skicka dom eftersom att jag inte hade några batterier i min kamera -.-' film blev det inte så mycket iallafall haha blev mycket skratt som vanligt när vi är i farten :)
juste det är typ 13 dagar kvar till jag fyller år oxå :D ehhee!

hadeallanoobs! /E


jag vill ha sommar! det är skit mycket snö nu :( och det jag inte ville
höra är ju att det kommer komma ännu mer! ;O
saknar kusten med bästa och alex :/


Holaaa

HOOOLA! Sa till Emma att jag inte orkade blogga idag, men ändrare mig. Dagen har vart helt okej(som vanligt). Skolan sen stan. Fick se Emma.R.F navelpiercing idag. Det vi fint. Kom hem lite senare. Satte mig framför datorn och pluggade. Det har jag gjort i några timmar nu så ska snart gå ifrån. Juste. Imorgon ska jag på en show. Konståkning. haha. Ska se Catja och natalie åka. Riktigt kul faktiskt. Den börjar 5. Så ska va på stan en liten stund med Kåbe och strosa runt med henne. Kommer hem vid halv 9 ungefär. Så det blir inte så många inlägg imorgon. Om nu inte lilla Emma är duktig och gör det. haha.
Men ni får sova så gott!!!

/J

yeee!

Nu drar jag till becca och kollar film hela kvällen då, möter amanda på vägen och köper lite flöt tror jaaaa :D


hare bäst! /E


vill haaaaa sooooommmmaaaRRR!!!

emma är tillbaka :)

halloj :)

jag har inte haft internet på några dagar, just nu sitter jag på någon annans som funkar ganska bra :D
under dom senaster dagarna har jag inte gjort så mkt, varit på stan och grejer kom hem med några kassar med kläder och även en tavla som jag ska få när jag fyller år :) (tanken är ju att jag inte ska veta om det haha)

ikväll kanske det blir bio med amanda :) blir kanske farsan om det inte är ngn bättre hehe

harebästallanoobs!   /E

Sportlovet

Yes. Sportlovet är här snart och jag ska spendera mitt lov lite här och där. För det första ska jag nog iväg till norrland och träffa lite vänner. Sen ska jag iväg till stockholm och va där ett par dagar. Det blir movie och sssssshoooooooooping. hehe. Äntligen. Ska träffa min mormor, moster och mina små kusiner. Ett riktigt bra lov, och jag hoppas att ni ha ett extremt bra lov också!


/J


Stockholm

Jaaadu

Jag har inget intressant att skriva. Bara skolan och stan. Tittade på jackor och lite annat med kläder att göra. Dåligt med uppdateringar idag. Men jag har helt ärligt inte orkat, och emma har inget internet!:(
Men ska ta en dusch nu och fräsha till mig!


/J





Men

Min msn vägrar funka, så blir lite smått förbannad på det. Men dagen har gått väldigt segt. Efter skolan vart det stan sen direkt hem. Kom hem precis och ska sätta igång lite musik. Senare ska jag nog plugga och titta på tv. Juste! Fick veta idag att vi inte har vårat prov imorgon, utan efter lovet. Underbart! Igår va blogg så där otroligt segt. Gick inte att logga in. Verkligen vägrade, och det hatar jag med blogg.se. Det ska alltid minst en gång i månaden bli hur sjukt trögt som helst. Aja.

/J

¤#½%#&

Jag är sjukt trött på all snö som ligger utanför dörren när man ska gå ut..
jag vill ha sommar NU! redan igår igentligen. kunna vara ute sent på kvällen ta cykeln till några kompisar och sitta ute och mysa i det mörka, snacka om allt är det jag vill göra nu! jag pallar inte all tråkig snö och att det ska vara minus grader.. men det värsta är att det kommer typ vara snö på min födelsedag ;O har typ aldrig hänt? aja venne men jag vill ha sommar nu iaf.

juste några veckor efter jag fyllt år så fyller amanda oxå år då blir det förhoppningsvis piercing (Y) :D

fika

Har nyss kommit hem från stan, var på Rådhuset med Emma, senare kom även Anton :) mycket trevligt HAHA
vi snackade som aldig förr.. Emma pratade på jag lyssnade jag snackade Emma lyssnade Anton satt bara tyst och lyssnade på båda hehe
tack för att du alltid lyssnar emma!:)

/E


Galen

Blir GALEN av allt plugg. Det kommer bara mer och mer. Tar aldrig slut. När man äntligen tror man har lite tid så öser dom på med mer läxor, prov och nationella! Så insane. Något jag verkligen inte orkar med. Det finns så mycket mer att göra än att plugga. Det är det ända man gör nu förtinden.


/J


Plugg plugg plugg...

Seeeg

Hejhopp säger jag bara. Har vart och är väldigt trött idag. Har inte orkat sätta mig ner och skriva något. Men ändrade på det nu. haha. Va uppe till 20 i ett igår, ångrade jag imorse. Men det första jag gjorde va inte att gå till skolan. Utan att åka till sjukhuset med min mamma. Skulle tydligen på synkoll idag eller vad det heter. Vet inte varför. Men men. Sen kom jag till skolan, och alla undrade vad jag gjorde på sjukhuset osv. Hände inget efter skolan. Bara prata med Amanda lite, sen vart man hämtad av mor sin. Pluggade när jag kom hem. Sen satt jag mig vid datan och satte igång lite musik.


/J



ledig!

nu sitter jag här medans Johan är i skolan och har tråkigt HAH! just idag händer det nog inte så mkt, chilla och så vidare :) imorgon blir det kompisar om jag inte minns helt fel. hoppas på att mitt bankkort kommer snart oxå så jag kan köpa lite kläder jag har kollat på ett tag nu.

/E

promenad

tog en sväng med doggy och pappa idag (Y) kände att jag behövde lite frisk luft, tog även med kameran ut och det blev en massa bra och dåliga bilder, men ni får bara se dom bra resten hamnar i papperskorgen (Y)










fotade även lite åt moster idag, hon skulle ha blommorna till något och då frågade hon mig om inte jag kunde ta några bilder på dom för hon suger på det. HAHA







nu är det slut med bilder. haha får se om det kommer ngt snabbt inlägg senare oxå men det är inte säkert..


/E

vet inte vad jag ska skriva.

hellåiallastugoridettaavlångaland jag har tråkigt som ni kanske märker..

idag så har jag bara chillat och typ sovit :P

ikväll ska jag nog till några kompisar om det blir som det blir. annars kan ni ju slå en pling :)

i veckan s har ju vi som bor i skövde SPORTLOV (Y) i veckan har jag faktiskt inte så mkt planerat, men det är ganska gött att ta dagen som den kommer :)

juste! glöm inte KÖPING ikväll!! :D

/E


Orkar inte

Är väldigt trött. Märks att det är en söndag. Ojojojojo. Men ska blogga lite idag iaf. Som tur nog. Men idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade upp i en bäddsoffa hemma hos rasmus. Gick hem vid halv 12. Satte mig vid tven. Sen efter det vart de datorn och musik. Häärligt. Och framför skärmen kommer jag nog spendera hela dan tror jag om jag inte blir less på skitet hahah. Eller juste! Det är ju ''en annan del av köping''. Så roligt tycker jag. Haha. Hade aldrig sätt det förut. Trodde det va bara a waste of time, men såg det hemma hos rasmus för några veckor sen, och det va sjukt bra. haha. Dom som inte har sättt det borde ta sin tid och göra det ikväll! TUMMENUPP för den serien. Det tråkiga är ju skolan imorgon. Har matte och No prov den här veckan. Matte är om något konstigt sen på No är det Evolution. Inte alls kul. Men något man får leva med.


/J




Ikväll!

Gaaaames

Nu ska jag va helt inne ps3 hade jag tänkt. Va ett tag jag spelade det och vart lite sugen nu. haha.
Han en utomordentlig kväll!


/J

borta

Just nu sitter jag hos rasmus, och han visade hur han värmdeupp på sin cup. Ska väl va här ett tag till. Man vet aldrig. Kanske sover här. Aja. Blir mer uppdateringar sen.


/J

NATIIIIIII

Aaa. Dags för mig att gå från datorn och kräla mig till soffan. Trötter är jag också. Men ska se mellan mig och emma vem som kan va upp längst. Den som förlorar va tydligen en chiller. haha. Men jag vet vad jag ska göra i helgen iaf! Fota. Måste få lite bilder på vad som helst. Mig, växter, mat, stan och så vidare. hehe.
Men ni får sovasågott!


/J



Stockholm by night.


Heltklart

FARSAN. En film som måste ses. Ska nog åka in till stockholm och se den på heroncity, och som om det räcker med det. Absolut inte. Ska göra av med lite pengar på fina plagg. Emma tyckte att JAG skulle gör a video inlägg. Aja. Vi får se. Man kan alltid hoppas.


/J

   

Ändrat

Det blir inte att åka iväg imorgon tråkigt nog. Blir bara att åka in till flen snabbt och köpa godis sen sitta framför tv eller datorn hela dan. Så rooooligt! Får hoppas att något händer eller om någon har lust har va en liten stund med mig. Aja.


/J

Wyclef Jean

Har aldrig lyssnat på honom direkt. Men de n här låten tycker jag är väldigt bra iaf.

Wyclef Jean ft. Mavado - Hold on




/J

Förlåt

Ursäkta för så dålig uppdatering av mig. Men har varit upptagen men både träning och skolan. Men är jag tillbaks och lika aktiv som vanligt. Dom två senaste dagarna har det inte hänt så mycket. Skolan och så. Torsdag va det ju NP. SKrev rättså mycket. Hääärligt. Hoppas på det bästa iaf. Nu i helgen ska jag iväg och sen ska jag plugga ofc. heheh. Nu sitter jag här och dunkar musik på spotify. Underbart. Ska spela lite också. Ingen vill prata med mig just nu, så har inget bättre för mig Men det blir mer uppdateringar sen!!!!!


/J


Liten fin bild på mellösa.

skolan

just nu sitter jag i skolan och har no lektion :)
senare åker jag hem och ser vad kvällern kommer bjuda på


/E

kort och bra.

Har gjort andra delen på nationella idag, och det gick bättre än vad hade trott att det skulle gå.
efter skolan vare hem ut med hunden snacka med moster och sen ner till banken och fixa mitt kort eftersom att det har damat sönder det senaste.. men det kommer ett nytt i nästa vecka (Y)





dagens klädel:
Leggins: gina
Linne +2: gina
Kofta: random? vet inte vart.
Skor: DNA
Halsband: mammas tror jag.



/E


hola my friends

idag så har det varit skola som vanligt.. har skrattat sjukt mkt idag :O vet lixom inte varför men aja ett gott skratt ska ju förlänga livet sägs det ju :D   ikväll ska jag chilla och gå och lägga mig i tid eftersom att vi har nationella imorgon som johan redan har sagt aja hoppas att det går bra iaf :) har fotat lite idag oxå men dom bilderna kanske kommer någon dag om jag orkar.


/E

Vila

Inget speciellt har hänt idag. Bara skolan sen vart det att åka hem direkt efter det. Är väldigt trött och hade tänkt vila efter jag har uppdaterat klart. Men som sagt inget speciellt har hänt. Bara en massa tjat om vårat nationella imorgon. Komemr få sitta 3 timmar i sträck. Vi får varken gå ut på en rast eller gå på toa. Vi måste skriva en tid när vi ska gå på toa. Sjukt tycker jag. haha. Får inte gå och lägga mig så sent ikväll, som igår. Satt och tittade på American idol. Så roligt! Va en snubbe som såg ut som, Jannet jackson, med skägg, uddaste stilen och sjöng som en tre åring. haha. Kunde inte sluta skratta!
Men uppdatera mer ikväll!


/J


American idol

Det är så otroligt roligt! Finns så många idioter i america som tror dom kan sjunga, och när dom säger att dom suger så blir det en chock för dom. För dom säger ju att alla nära och kära säger att han/hon är jätte bra! Kanske för att han/hon är så dålig, så dom vill inte säga att han är det. Men det är ju bättre än att skämma ut säg för hela världen. Haha. Eller det är nog ändå bra, för annars skulle det inte va så kul som det är. Jag hoppas det är ikväll igen!

/J



Jajamensann

Aa, som Emma redan har sagt så har alla 9or i hela sverige haft NP i svenskan. Gick riktig bra för mig. Tror jag fick alla rätt, och nej jag är inget stud som lilla emma tycker. Har bara liksom tur med alla mina studier. haha. Yes. Men efter vart det engelska. Vi pratade bara en massa. Treeevligt. Sen va det bara en väldigt lång och jobbig skoldag. Till sist så gick jag och åt på amerikan pizza med matilda, emma, elin, alex, tobbe och rebecca. Vart hämtad av mamma sen. Efter 5 min så slockande jag i bilen.


/J

 
MUMS!

nationellt prov i svenska

som rubriken lyder så har alla 9:or i typ hela sverige gjort första delen på svenska provet, jag själv tycker det va ganska svårt men jag är inget stud så ah :P (hahaha) sen var det rast i typ 2 timmar gick ja amanda walle alecc becca max och becca ner till donken och flötade lite MUMS! sen musik språk och klassråd. På vägen hem så fick jag åka lite längre för alla helena barn som gick på bussen tog all plats så jag kom inte av.
när jag kommer hem så fick jag gå och hämta min kusin på fritids för jag skulle tydligen vara barnvakt idag? vilket jag inte visste..

nu ikväll blir det nog att ta det ganska lugnt tror jag, har haft ont i huvudet hela dagen typ :( aja

/E


Far med maten

Så här händer de när man låt sin pappa lag mat. Satt vid datan, och sen vart jag sugen på mat. Så gick iväg för att se hur det gick med den. Allt va ju i kontroll i min fars händer. Kom in i köket, då såg jag en svart aktig aska i pannan, och hela spisen va svart. Det brann lite i pannan. Jag kunde inte låta bli skratta. Så otroligt roligt. Han vart väldigt tjuri,  och gick för att tjura på kontoret. haha. Vart gröt med hallon syllt för mig. MUMS!


/J



Fejk

Haha. Sitter här och fejk gråter. Helt ärligt är det riktigt kul och gå fram till någon och börja gråta falskt. Alltid: VAD HAR HÄNT!? haha. Så kul men ändå så elakt :(


/J

Men tjaaaaaaaa

ElGitarr<3



18:40

Har precis kommit hem från stan och skolan. Inget speciellt har hänt idag förutom att jag stannade lite efter skolan med catja och spela lite gitarr och tränande på mina trumm skills. Va där ungefär i 1½-2 timmar. Sen gick man till stan, tittade lite på kläder. Tänkt att köpa lite nytt nu. Men har så otrolig mycket kläder så det inte är sant. Ska sotera allt igen, och se vilket jag vill ha kvar och det. Ge bort till haiti, Omtänksammt. hehe. Min härliga matte lärare ska ringa min mor också. Hon tycker jag pratar för mycket, fast det är inte jag som pratar. Alltid. Men mamma får väl prata lite vett i henne ;)  Jaaa nu sitter man och lyssnar på 3OH!3, och fixar lite bilder.


/J

rubriken måste oxå fyllas i med ngt bra.

Tjooo, nu blev jag tvingad av johan att vara lite aktiv här så ahh.. det blev så oxå (:

I helgen har det inte hänt så mkt, typ känt mig sjuk så det har varit lika bra att vara hemma eftersom att jag är hemma och är sjuk idag. menmen imorgon är jag nog tillbaka till skolan och då är det nationella prov i svenska och lika så på torsdag. inte roligt men vad gör man inte ^^

idag blir det att fota lite och sen se om det finns några bra filmer att kolla på oxå :)

/E



gammal bild..


Daaaaaagens låt

Lazee feat Apollo drive- Calling out


Samma sak..

Samma sak varje gång! Har besatällt carigan och en klocka från zoovillage men det har tagit en månad nu men neeeeej, det har inte kommit än. Irriterande. Samma sak med min skidjacka, tog 2 månader innnan den kom. Vad är det som kan ta så lång tid egentligen. hehe. Blir bara så extremt less på skitet :o


/J

För dom som undrar så har jag beställt detta :)


Humör cardigan


Jetset Klocka

Holy..

Yes, dagen inte den bästa. Vaknade och kännde direkt hur illa jag mådde och huvudet hade nästa spruckit ungefär. Men klarade att kräla hem. Kom in i huset sprang upp till duschen och va där rättså länge. Så gick jag ner och la mig i sängen. Låg där en stund, sen så fick vi gäster, och orkade verkligen inte gå upp och va social. Efter någon timme sådär så va jag mycket bättre och hade lite över energi. Så gick upp åt lite kladdkaka och titta på tv medans jag pratade som bara den. Men nu sitter man här och gnäller lite om att man måste gå till skolan imorgon, och lyssnar på musik. Love it. 


/J

Slocknade sen väldigt sent.. vet inte vad dom gjorde med kameran
men något gjorde dom iaf?
 


Hejhopp

Här är det fullt ös. hehe. Men tänkte skriva ett inlägg idag iaf. Men dagen har varit helt okej. Har sovit halva dan för att va pigg tills ikväll. Gick upp, åt sen frukost. Göra mig iordning och så var det att gå in. Kommer va en vild kväll. Är redan vildt nu . HAHA. Aa får hoppas på att jag överlever. Eller hur emma? ;)
Men ni får ha en underbar kväll!!!
(jaa ursäkta mitt ansiktsutryck.. försöker le tror jag?)
  

/J
   
Min jacka!!!!

lalalaaa

johan är väldigt aktiv här på bloggen så jag måste ju nästan oxå vara det ^^ HAHaa

i fredags hände det inte så mkt, några filmer rullade förbi, orkade inte göra ngt speciellt heller..

idag då vaknade typ 8 av en hund som kom springandes och hoppade upp i min säng eftersom att hon hade blivit rädd för ngt ;O aja somnade om till typ 11 sen var det handboll (kusin spelade klasshandboll). nu ikväll blir det en hemma kväll om det inte händer ngt roligt (: melodifestivalen står först sen blir det lite dator och sen fiiiilllllm!! får se om johan överlever festen idag :P haha han skulle ta med sig kameran så jag hoppas på bilder nu johan!! :D

nu ropar mamma att maten är klar så jag måste draaa

/E



tittade även förbi hos kusinen igår :)

Helgen

YES. Vart väldigt nöjd med headern. Har nästan suttit halva natten bara för att fixa den, men det va väl värt det? haha. Och nu äntligen, efter 5 dagars slit så är det äntligen helg. Och den här helgen hade jag tänkt att spendera med affärer och old friends. Treevligt. Men det finns ju alltid ett problem. Måste ta min tid och plugga, vilket jag verkligen inte vill göra. Men ett måste. Har Nationellaprov på tisdag och torsdag. Inget jag längtar efter. Men aaa. Just have too live with it. Känner mig väldigt trött nu. Ska gå och lägga mig, så jag är pigg tills imorgon. Godnatt!!!


/J 

Det får duga

Bilden är inte alls bra.  Men den får duga för nu.


F***********************N

Har tappat bort min minneskort till kameran. Alla mina bilder. F*****N! Suger jew ass. Måste hitta den. Har rivit upp mitt rum. Letat över allt. Jag hoppas verkligen jag hittar den. Aja. Blir tacos ikväll! Extremt gott. Länkat efter det kan jag säga. Ska se om det finns någon bra film alls ikväll eller så blir det datorn hela kvällen. Fun fun.

Happy

Skolan.
Hemkunskap:8:20-10:20
Idrott:10:30-11:30
Luch
Matte:13:50-14:50
Sen vart det att gå på stan för att köpa min jacka. Så jag mötte min mor. Fick det jag behövde. Hade bestämmt mig för en Goose men den fanns inte i min storlek, och jag behövde verkligen en varm jacka så det blev en Peak. Men problemet va att dom kosatde 2000 kr mer än en Goose. Så jag hittade en röd, i min storlek och allt. Gick fram och skulle betala, dom skanna den och då sa dom 4000 tack. Jag ba va? Så jag trodde dom hade gjort något fel, men nej. Det va rea så jag vart riktig glad över det. Ni får bild på den sen ikväll. Ska bara leta upp mitt minneskort till kameran. För den vägrar funka utan den. hehe.


/J


Working on a dream

hello, just nu är allt upp och ner för varje timme som knallar förbi här hemma, ena stunden kan jag sitta och garva sönder och andra kan jag bara vara nere och vara skit arg.. hm.. just nu så är det så när det händer massor med saker runt om som påverkar mig och mitt vardagsliv,

om man bortser från det så har det varit skolan idag, började med matte prov på morgonen men jag skippade det för att jag inte har sovit ngt inatt så kom jag till idrotten ist, men kan inte vara med på den heller.. skadade knän och en kota fel i ryggen så det kan ju bli bättre om man säger så (Y) ikväll har jag inte gjort så mkt, längtar till helgen ska bli såååå skönt att chilla och ta dagen som den kommer :)

Jag vill ha sommar NU!! gärna nyss.. är trött på all snö som ligger på trappan när man ska till skolan :( SOMMAR!


turkiet bild -09


Header

Aadu.. Inte bra på att göra header direkt. Skulle va till stor hjälp om någon med kunskap som kunde hjälpa till med det. Säg tiil! Men den får duga, och jag ser ut som en idiot längst åt höger. HAHA.  


/J

Muuusik!


Segt!

Yes. Blogg.se idag. Inte bra alls. Försökt i någon timme att komma in och tillslut gick det tur nog. Men jaa. Dagen har spenderats i skolan. Normal dag. Efter skolan så gick till svensak rummet och läste våran NP grej som är om vårt NP nästa vecka tråkigt nog. Efter det vart det stan med mor och títta på Canada goose jack och Peak jacka. Vet inte riktigt vad jag ska ha men något av dom kommer jag få imorgon. Och det gör mig ju glad. haha. Dagen överhuvud taget har varit väldigt uppochner. Men aja. Det löser sig hoppas jag.


/J

canada goose jacka expedition parka.



Peak jack Expedition Parka

Trötter

Känner mig bättre. Blir nog skolan om jag orkar och känner för det. haha. Men jag känner att jag är väldigt väldigt trött. Ska nog gå iväg från datorn och som jag sa förut ta en kopp grön te och sätta mig vid tven istället. Ska se om det finns något spännande att se.

/J


Mina vackra Converse

Sjukling

HOLA! Lilla Johan som skriver nu. Fick igång datorn tillslut. Goodie.

Men dagen det har inte hänt så mycket. Vart och är fortfarande väldigt sjuk så bara setat i soffan och titta på Aramgedon. En typisk Amrikansk film där USA räddar hela världen från sin undergång. Aja. Bakat chokladbollar har man också gjort. Bjöd the family, och sen vart det en stor kopp grön te för att lindar förkylningen lite. Med gurka förstås. haha. För dom som undrar så är mn humor på botten. Ingen humar alls helt ärligt :(
Men ni får ha en underbar kväll!!!!

/J


The chokladbollar!

första inlägget då :D

Hejj nu är det Emma som skriver första inlägget på min och Johans blogg då ^^ ;) eftersom att inte Johans dator vill funka :)

Idag har jag varit i skolan det hände inte så mkt där. det gick ganska fort om man vill säga så. Och senare gick jag till stan med Amanda, Emma och Rebecka och tog en fika på Pim's. Trevligt kan jag säga. Lite senare kom Amanda på att hon hade glömt sin viktigaste sak(TELEFONEN) i skåpet på skolan så jag va ju så snäll och följde med henne tillbaka.. Och nu sitter jag här och försöker öva upp mina bloggkunskaper som inte är som bästa HAH.. Senare ikväll blir det lite plugg och en kopp te och en gurka (Y) HAHA bara Johan som fattar vad jag menar, de som vill veta vad jag snackar om kan ju fråga mig elr ngt :)

ha det bäst! /E



Bild från Trysil -2010
Bild från Trysil.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0