tröjjjja




årets klasskläder!
grymt sköna!

hah

hola blöggen! idag har det inte hänt så himla mkt, chillat kan man säga!
igår va jag i stugan med min familj.. det SÖG! kom hem ganska sent så fick bli några filmer i soffan :)

i veckan kommer jag nog inte kunna blogga så mkt, har gasnak mkt att ta igen i skolan så det är bara att sätta igång!
min syster tar även studenten på fredan så får se det kanske kommer några bilder senare :)

hade /E


himlen är oskyldigt blå

just nu är allt upp och ner.. jaja slutar ju vasaskolan om ca 3 veckor och det kan ju inte bli bättre! ett sköööönt sommarlov ska jag iaf ha! får se om jag kommer utomlands i sommar annars ska jag nog dra mig uppåt i landet till tex sthlm och träffa Johan om allt blir som det ska.! 

idag har jag iaf varit i skolan hade ganska softa lektioner och vädret var på topp! solglasögonen var på hela dagen nästan.
senare när jag kom hem och hade pluggat lite somnade jag på soffan? ovalnigt? nej haha. drog på mig tränings kläderna och drog upp till billingen och sprang typ en mil :O haha!

aja, imorgon är det fredag och då händer det grejer! ;)

 
lite bilder får ni oxå, eftersom att johan aldrig uppdaterar så funderar jag på att skaffa mig en egen blogg.. men det kanske hinner ändras om han läser detta ;) 

aja nästa vecka så hinner jag nog inte skriva så mkt, har fullt upp i skolan nu

/E


yeaah!

hola bitches! vad händer? idag vaknade jag runt halv 9?! tro det eller ej men det gjorde jag faktiskt :P
städat typ hela huset på en timme? alltså jag fattar inte vad det är med mig idag :/ nästan lite läskigt..
senare blir det handboll på tv jag jag hoppas såklart skövde spööööar skiten ur sävehof! ska sitta i soffan och skrika på dommarna som min morfar alltid brukar göra. väntar mig lite trevligt sällskap som aldrig hör av sig, eftersom jag fick ett sms 20 i 5 imorses så sover nog han nu tror jag :P haha men ni får ha det bäst helt enkelt så kanske det kommer en liten uppdate ikväll :)

/E


..

jadu, bloggen har varit ganska torr det senaste, dels för att jag har inte kännt för att skriva sen att johan inte fått tummen ur röven till att skriva :P MEN DET SKA BLI ÄNDRING! kanske börjar om helt men vi får se, ska snacka med grabben ikväll!

hela vecka har jag varit hemma, helt cp, är sjuk som fan :( har hög feber och hostar upp mina lungor typ 44 ggr på en kvart (Y) men annars rullar det på sakta men säkert!.

var och fotade med morfar i söndas oxå, dom skulle ha några bilder till jobbet som jag skulle fota åt dom? HAHA så det blev upp tidigt och iväg till silverfallet. sjukt fint var det där!





/E

RSS 2.0